Veiligheid

Uiteraard hebben wij veiligheid én plezier hoog in het vaandel. Dit begint al bij het sporten zelf. We zorgen er ten allen tijde voor dat de docenten van de verschillende clinics beschikken over een gedegen sportachtergrond en zorgen voor een veilige sportomgeving. Daarnaast houden we ook tijdens de clinics van externe instructeurs een oogje in het zeil als het gaat om de veiligheid.

Veiligheid bij sport en spel

Waar nodig vragen wij aanbieders om voor de nodige bescherming te zorgen. Helaas is het binnen de sportwereld niet mogelijk om honderd procent veiligheid te garanderen, maar we streven er wel naar om de speelveiligheid zo hoog mogelijk te laten zijn. Mocht er toch iets gebeuren, dan zijn er altijd EHBO’ers en BHV’ers aanwezig om in geval van nood bij te staan.

Zes ogen principe

Als laatste kijken we ook zeer kritisch naar de groepsbegeleiders. Dit zijn ten allen tijde werknemers die in dienst zijn van Westvliet Fitness & Racketclub zijn, en daarmee zijn zij verplicht zich aan het reglement van Westvliet te houden. Daarnaast houden we ons aan het zes-ogen-principe. Dit houdt in dat een deelnemer aan het Westvliet Sportkamp zich nooit één-op-één met een begeleider begeeft.